Neviđeni skandal u školi u Pljevljima: Poštar uleteo na čas i krenuo u raspravu sa učiteljicom - sve eskaliralo fizičkim sukobom

10.06.2024

21:06

0

Prema rečima meštana njih dvoje su najverovatnije bili u emotivnoj vezi

Neviđeni skandal u školi u Pljevljima: Poštar uleteo na čas i krenuo u raspravu sa učiteljicom - sve eskaliralo fizičkim sukobom
Copyright RINA

Neverovatan skandal dogodio se u isturenom odeljenju Osnovne škole "Živko Džuver" u pljevaljskom selu Slatina kada je meštanin, inače seoski poštar, T. J. nepozvan ušao na čas i obratio se učiteljici Dž. S., nakon čega je usledila prvo verbalna rasprava, a zatim i fizički obračun i to sve naočigled dva đaka koliko je tada bilo u učinioci.

Snimak događaja kruži društvenim mrežama, a prema rečima meštana njih dvoje su najverovatnije bili u emotivnoj vezi.

- Dobar dan, došao sam samo da pitam nešto. Jedno lepo pitanje - započeo je poštar na šta je dobio odgovor od učiteljice da izađe napolje jer su na času i da će zvati policiju.

RINA
 

On je ipak nije poslušao i nastavio je sa svojim pitanjima.

- Zašto si o menu po selu pričala svašta, komšijama i svima. Sa mnom je tebi bilo lepo, zašto sada pričaš svašta - upitao je T.J.

Učiteljica je rekla kako to nije istina, a onda i sama rekla kako je čula da je on direktoru škole loše pričao o njoj. Reč po reč, došlo je do eskalacije sukoba.

Učiteljica i poštar su potom nasrnuli fizički jedno na drugo, a đaci su istrčali napolje. Sve je potrajalo nekoliko minuta, nakon čega su se, kako se vidi na snimku, razdvojili a potom i izašli iz učinioce.

- Učiteljica je fina žena, kao i naš poštar. Ne možemo da verujemo da je njihov međusobni odnos morao na ovakav način da eskalira, da nisu mogli to na neki drugačiji način da reše. Odrasli su ljudi. Nadamo se samo da zbog ovog nećemo ostati bez divne učiteljice koja je iz grada došla da službuje u našem selu - kažu za RINU meštani.

Usled ovog incidenta pljevaljska policija podneće prekršajne prijave i protiv T. J. i protiv Dž. S. zbog remećenja javnog reda i mira.

Tokom fizičkog sukoba T. J. dobio povrede od ujeda, a Dž. S. od udarca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike