Student izveo devojku na ćevape, njoj se to nije svidelo - usledio je rusvaj

05.06.2024

12:22

0

Prolaznici su samo odjednom čuli viku

Student izveo devojku na ćevape, njoj se to nije svidelo - usledio je rusvaj
Ćevapi 2 - Copyright Profimedia

Mladić u Splitu odlučio je da na romantični izlazak odvede devojku na ćevape, ali njoj to nije baš leglo, a cela situacija prerasla je u pravi obračun koji je doveo i do hapšenja i sudske presude, piše Jutarnji list.

Student (26) je 5. aprila oko 22 sata devojci predložio da odu na ćevape, što se njoj nije svidelo i situacija je potom eskalirala na parkingu tržnog centra u Splitu. Prolaznici su čuli viku, povlačenje devojke u auto te su alarmirali policiju.

- Bio sam vidno ljut i uznemiren zbog nesuglasica oko određivanja lokacije za jelo. Predložio sam joj da odemo na ćevape što se njoj nije svidelo pa je situacija eskalirala. Povišenim tonom sam joj izustio nerazgovetne reči udarajući rukama po volanu. A kad je ona pokušala da izađe iz auta, nekoliko puta sam je povukao u automobil uz viku. Nisam je povredio, niti sam imao nameru. Na kraju smo krenuli na drugo mesto prema Pojišanu, ali tamo su nas zaustavili policajci koji su nam rekli da su imali dojavu građana o našem ponašanju ispred tržnog centra - branio se na sudu optuženi mladić.

Svađa oko ćevapa nije donela i prekid, mladić je na sudu rekao da su se pomirili i da funkcionišu normalno te je izrazio žaljenje zbog svega.

Nije bilo drugih otežavajućih okolnosti po mladića, a olakšavajuće su nekažnjavanje, činjenica da živi s roditeljima i što je zažalio za učinjeno. Presudom mora da plati 180 evra, ali ima rok od 90 dana da plati samo dve trećine kazne.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutarnji list

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike