Urnebesna komunikacija crnogorskog saobraćajca sa strancem na motoru kojeg je zaustavio zbog prekršaja (VIDEO)

16.05.2024

15:07

0

Autor: I.K.

Vozač motora priznao je svoju grešku, kao i da je i njega nasmejao ceo događaj

Urnebesna komunikacija crnogorskog saobraćajca sa strancem na motoru kojeg je zaustavio zbog prekršaja (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Instagram_podgoricki.vremeplov

Na društvenim mrežama objavljen je razgovor crnogorskog saobraćajnog policajca sa vozačem motora koga je zaustavio zbog prekršaja, jer je preticao na duploj punoj liniji. 

Sve se odigralo na magistralnom putu prema Podgorici, između Budoša i Bogetića.

Službenik saobraćajne policije zaustavio je motorcikl koji je preticao preko pune linije i napisao vozaču adekvatnu kaznu.

I sve ovo ne bi izazvalo pažnju šire javnosti da vozač motora nije strani državljanin koji ne zna naš jezik, a kojem je policajac koji ne zna engleski morao da objasni prekršaj.

Usledila je urnebesna komunikacija, jer se policajac snašao kako je znao i umeo, rukama, zvižducima da objasni strancu šta je uradio i zašto mu sledi kazna, čime je pobrao simpatije.

 

 

Vozač motora priznao je svoju grešku, kao i da je i njega nasmejao ceo događaj.

-Pre svega da kažem da sam pogrešno preticao i da je policija bila u pravu. Međutim, pošto policajac ne govori engleski jezik, a ja ne govorim srpski (crnogorski) dolazi do smešne komunikacije, napisao je on na društvenoj mreži zamolivši sve za razumevanje nastale situacije.

Vozač motora je objasnio da ne zna jezik, već da vežba svaki dan pomalo i da nikako nije želeo da uvredi policajca.

-Naprotiv, bio je vrlo prijateljski nastrojen prema meni, mnogo više nego što su u zemlji odakle dolazim i nekih drugih zemalja. Napisao mi je kaznu i pustio me. Izvinio sam se što je ova situacija izazvala neke negativne reakcije. Volim ovu zemlju i njene ljude i nastaviću da je volim bez obzira na sve. Ne zamarajte se nebitnim stvarima, poručio je vozač nakon brojnih reakcija na mrežama, od kojih nisu sve bile pozitivne, pa je osetio potrebu da sve objasni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike