"Više neće biti ni mene ni majke"! Ubica ćerki najavio svirepi zločin: Detalji užasa kod Foče

15.05.2024

13:16

0

Autor: 24sedam

Naložena je obdukcija koja će biti obavljena u Univerzitetskoj bolnici

"Više neće biti ni mene ni majke"! Ubica ćerki najavio svirepi zločin: Detalji užasa kod Foče
Copyright 24sedam/J.J.

Tela Radomira A. (69) i njegove supruge Mileve (61) pronađena su u njihovoj kući u naselju Rataja kod Foče, a prema nezvaničnim informacijama muž je iz pištolja ubio suprugu, pa presudio sebi.

Nezvanično, na to ukazuju i prvi rezultati istrage kojima je utvrđeno da je Radomir prije zločina telefonom pozvao jednu od svojih ćerki i saopštio joj da ”više neće biti ni njega ni nje”, misleći na svoju suprugu.

Uplašena ćerka je, nakon tog šokantnog razgovora s ocem, pozvala rođaka koji živi u blizini da ode do njenih roditelja i vidi šta se dešava. Nažalost stigao je prekasno. Zatekao je zaključana vrata kuće, a kako mu niko nije otvarao razvalio je vrata, ušao unutra i zatekao tela supružnika.

- U kući su pronađena dva tela sa ranama od vatrenog oružja, a kraj njih je zatečen pištolj. Sve ukazuje na ubistvo i samoubistvo, ali su istražne radnje i dalje u toku - kaže izvor ATV-a.

Iz PU Foča ranije saopšteno da su tijela pronađena juče oko 17:00 časova nakon prijave policiji.

Na lice mesta izašli su službenici Policijske uprave Foča, zajedno sa službom Hitne medicinske pomoći. Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje i kriminalistička policija.

Naložena je obdukcija koja će biti obavljena u Univerzitetskoj bolnici Foča.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: ATV

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike