"Mi nju sutra sahranjujemo, a prekosutra joj je rođendan": Potresna ispovest sina ubijene Amre iz Tuzle

09.02.2024

22:31

0

Nedžad Kahrimanović i Damir Hodžić, brat i sin ubijene Amre Kahrimanović su po prvi put govorili o jezivom zločinu koji je potresao region

"Mi nju sutra sahranjujemo, a prekosutra joj je rođendan": Potresna ispovest sina ubijene Amre iz Tuzle
Copyright Printscreen/YouTube/Una Televizija/Drustvene mreže

Damir Hodžić, sin ubijene Amre Kahrimanović, rekao je kako je poznavao policajca Elvisa Ćustendila koji je ubio njegovu majku u jednom ugostiteljskom objektu u Tuzli.

Naime, Nedžad Kahrimanović i Damir Hodžić, brat i sin ubijene Amre Kahrimanović, bili su gosti u “Centralnom dnevniku” Face TV.

Hodžić je rekao kako je poznavao policajca koji je ubio njegovu majku.

- Ja sam ga poznavao! Sedeo sam s njim, bio je naš stalni gost poslednjih pet meseci! On je inače hodao po svim lokalima po tom tržnom centru! Svi su znali da je on čudan čovek, da širi negativnu energiju! Videlo se u njegovom pogledu da nije psihički stabilan! Više puta je bio suspendovan, bilo mu je oduzimano oružje – naveo je Damir.

A zatim je naveo kako bi njegovoj majci u nedelju bio rođendan, piše Crna Hronika.

Printscreen/YouTube/Una Televizija
 

– Rekla mi je: ‘Dame, ja sam sutra prva smena, a prekosutra druga, pa eto dođi!’ Ja sam rekao: ‘Mama, najverovatnije da ću doći prekosutra; sutra imam puno obaveza’ i dogovorili smo se da u sredu nazovem jedan restoran u Tuzli i da rezervišem sto za našu porodicu kako bismo proslavili njen rođendan koji je u nedelju. Mi nju sutra moramo da spustimo u zemlju… Rođendan joj je prekosutra – istakao je Damir.

Istakao je kako Amra i Elvis nisu bili ni u kakvoj vrsti odnosa.

– Mi kao porodica osećamo dužnost i potrebu da kažemo istinu. Oni nisu bili ni u kakvoj vrsti odnosa. Njihov odnos je bio gost i konobarica. I ništa više. Nikakvog drugog odnosa nije bilo. Taj čovek je bio u braku, ima dete. Moja majka je bila časna, vredna, poštena žena. Žena koja se okrenula veri. Prošle godine smo joj organizovali da ode na Umru. Da obavi i taj poziv. Nekako u zadnjih par godina je procvetala. Toliko je imala života u sebi. Toliko smo toga planirali. Toliko smo imali planova za budućnost. Planirali smo svadbu mene i moje devojke, razgovarali smo o budućim unucima. Svet mi se srušio, uništio mi je život. Uništio mi je sve. Bilo koja kazna koju dobije neće mi je vratiti, niti će mene utešiti – kazao je Damir.

Printscreen/Tik Tok
 

Sa suzama u očima Damir je rekao kako je Amra bila samohrana majka.

– Ona je imala samo mene, ja sam imao samo nju. Od četvrte godine moja majka je bila samohrana majka. Sami smo prolazili kroz život, sve prepreke smo sami prevazilazili. Toliko smo bili bliski i vezani. Svaki dan smo se čuli. Kada god sam prolazio pored kafića, stanem da je vidim. Kratko je poljubim, zagrlim. Počinioc se zna. Znamo ko je ubio. Ali on nije sam. On nije jedini počinalac. Sistem je po ko zna koji put zakazao. Država je po ko zna koji put zakazala. Ovo je svirepo, monsturozno ubistvo. To nije ubistvo, to je likvidacija. Takvom čoveku dati pištolj od 18 metaka sa takvim ponašanjem i pustiti ga među ljude, da li je to uredu? Čitava BiH treba da isprati ovaj slučaj. Dobili smo puno podrške sa svih strana. Treba da se trgnemo i nešto poduzmemo. Neko mora odgovarati – kazao je Damir.

"Ko će mu reći da je ubijena?"

Nedžad Kahrimanović, brat ubijene Amre opisao je detalje tog kobnog dana.

– Jako je teško prisetiti se tog trenutka. Nazvala me oko 9 sati zaposlenica kafića. Čuo sam negde kao da neko govori: ‘Ko će mu reći da je ubijena’. Čuo sam to negde u pozadini. Odmah sam krenuo tamo. Ni najvećem neprijatelju ne bi poželeo da doživi takav trenutak. Došao sam u 21 sat i 18 minuta. Trakama bilo ograđeno, a zaposlenici su izlazili iz Tržnog centra. Molio sam Boga samo da nije preminula. Video sam svoju sestru kako leži. Monstruozno likvidirana. Prišao sam i nestvarno je delovala slika. Ležala je u takvom položaju… Nisam mogao da verujem – kazao je Kahrimanović.

Printscreen/Društvene mreže
 

Potom je dodao:

– Najbanalniji verbalni incident desio se pre svega. Policajac ubica je dolazio u tržni centar, pio je piće. Negde oko 15 sati je došao. Pio je čaj, onda alkohol. Onda je došao još neki gost. U nekom vremenu je došlo do verbalnog incidenta između njih dvojice. Policajac je zvao policiju. Bio je u civilu. Policija izvela tu drugu osobu, u naguravanju su razbili stol. Drugi zaposlenik je pozvao sestru. Moja sestra je došla od kuće da vidi šta se dešava. Prišla je zaposlenici i rekla da naplati sve što treba i da završi. U verbalnu komunikaciju je ušla sa njim. Nije ulazila ni u kakvu prepiruku sa njim – rekao je brat ubijene Amre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike