Hapšenje u Crnoj Gori: Kolašinac zapalio automobil, prilikom privođenja napao policajca?

16.04.2024

10:25

0

Određeno mu je zadržavanje do 72 sata

Hapšenje u Crnoj Gori: Kolašinac zapalio automobil, prilikom privođenja napao policajca?
Ilustracija - Copyright Profimedia

Kolašinska policija uhapsila je sugrađanina F.D. (34), koji se sumnjiči za paljenje automobila i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.


- Policiji je u Kolašinu prijavilo jedno lice da mu je zapaljeno vozilo marke Audi A6, te da je požar lokalizovan od strane Službe zaštite i spašavanja Kolašin. Sa prijavom je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mesta - saopštila je Uprava policije.

- U koordinaciji sa postupajućim tužiocem, a nakon izvršenog uviđaja, preduzete su dalje mere i radnje u cilju identifikacije i lociranja izvršioca ovoga dela. Nakon prikupljenih obaveštenja na zapisnik od nekoliko lica, kao i operativnim radom na terenu, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Kolašin iste večeri lišili su slobode lice interesantno za službu, F.D. (34) iz Kolašina - dodaje se u saopštenju.

On se sumnjiči za krivično delo - izazivanje opšte opasnosti.

- Osim toga, prilikom privođenja u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Kolašin, ovo lice je izvršilo i krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti - saopštila je policija.

Njemu je tužilac, nakon saslušanja, odredio zadržavanje do 72 sata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike