Srbi u Crnoj Gori ogorčeni, “Grobari” iznevereni: Šta radi Željko Obradović u društvu poslanika DPS-a?

31.03.2024

16:12

0

Upravo je ova politička grupacija do juče jurišala na Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, navodno spremala traktorijade, a i danas su itekako aktivni u napadu na SPC koju od milošte nazivaju Crkva Srbije

Srbi u Crnoj Gori ogorčeni, “Grobari” iznevereni: Šta radi Željko Obradović u društvu poslanika DPS-a?
Obradović sa poslanicima DPS - Copyright Foto: Printscreen/borba.me

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović sastao se danas uoči utakmice Partizan-Budućnost, ni manje ni više, nego sa poslanicima DPS-a!

Obradović, kao proslavljeni srpski trener, umesto da se sastane sa političkim predstavnicima srpskog naroda ipak bira da sedne sa predsednikom DPS-a Danijelom Živkovićem, kao i poslanicima te političke partije Milošem Nikolićem i Andrijom Nikolićem. Na slici se takođe nalaze i bivši košarkaš Nikola Peković, a kako bi to moglo da prođe i bez našeg „Veskobara“, bivšeg predsednika Košarkaškog saveza Veska Barovića.

Podsećanja radi, upravo jeova politička grupacija do juče jurišala na Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, navodno spremala traktorijade, a i danas su itekako aktivni u napadu na Srpsku pravoslavnu crkvu koju od milošte nazivaju Crkva Srbije, atakuju na srpski jezik, etiketiraju Srbe kao genocidan narod, međutim, to očigledno ne smeta Obradoviću da u ovom lepom prolećnom danu uživa sa liderima antisrpskih snaga u Crnoj Gori.

Srbi u Crnoj Gori su itekako ogorčeni ovom fotografijom uoči spektakla koji se očekuje u Morači.

Podsećamo, odbrojavaju se sati do košarkaškog spektakla u „Morači“, gde Budućnost Voli dočekuje Partizan (19.30). Utakmica direktno odlučuje o drugom mestu na kraju ligaškog dela ABA lige. Dva rivala imaju isti broj pobeda (18) i večerašnji pobednik kolo pre kraja ligaškog dela ostaje sam na drugoj poziciji, te bi imao prednost domaćeg terena u eventualnom okršaju u polufinalu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: borba.me

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike