Detalji ubistva u Šibeniku: Sedeli zajedno za stolom, pa se posvađali i tukli ga do smrti! Jedan od osumnjičenih sin proslavljenog boksera!

26.03.2024

13:04

0

Dogodila se strašna nesreća. Moj sin se nikad nije potukao na ulici - rekao je Ivica Perković "Stena", otac osumnjičenog za ubistvo

Detalji ubistva u Šibeniku: Sedeli zajedno za stolom, pa se posvađali i tukli ga do smrti! Jedan od osumnjičenih sin proslavljenog boksera!
Ilustracija - Copyright Profimedia

A. P. (27), poznat kao "Stena Junior", trenutno je u pritvoru zbog sumnje da je zajedno sa još dvojicom mladića pretukao do smrti šibenskog mornara prošle subote. On se, poput svog oca, bavi boksom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivica Perković (@sib_stina)

Njegov otac je Ivica Perković "Stena", proslavljeni bokser iz Šibenika.

- Dogodila se strašna nesreća. Moj sin se nikad nije potukao na ulici. Bio je na treningu, završio je u kafiću pored dvorane i čekao da pomogne prijateljima koji su pomagali oko dečka invalida da uđe u automobil. Nemam reči jer je sve završilo tragedijom, ubijeni se predstavio kao opasan tip, nešto ih je zadirkivao i sve je u prvom naletu koškanja prošlo u redu jer su ih ljudi rastavili. Ali, kad je poletela flaša u njegovom smeru, ponos, ego, pretpostavljam nije mu dao da se smiri i udario ga je. Zasigurno ne sa namerom da budu ovakve posledice. Žao mi je - rekao je otac osumnjičenog, u svom poslu i narodu poznatiji kao Šibenička Stena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivica Perković (@sib_stina)

Njegov sin A. P. (27) jedan je od trojice uhapšenih za ubistvo 54-godišnjaka u Šibeniku prošle subote, a za ovaj zločin im preti kazna od pet do 20 godina zatvora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivica Perković (@sib_stina)

Kako je objavila policija, trojicu mladića od 25, 26 i 27 godina uhvatili su nakon sukoba s 54-godišnjim muškarcem ispred kafića u subotu, a sumnjiče ih da su rukama i nogama pretukli muškarca koji je dva dana kasnije preminuo u bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama, njih četvorica su sedela za istim stolom u jednom kafiću i prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili ispred kafića.

Nakon što je muškarac pao, oni su nastavili da ga udaraju nogama u telo i glavu. Kako prenose mediji, žrtva je bio bivši moreplovac koji je bio vedrog duha i nije bio problematičan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike