Detalji horora u Zadru: Staford ubio staricu u stanu! Vlasnik psa je njen unuk - pripadnik Oružanih snaga Hrvatske!

31.01.2024

18:43

0

Mladić je priveden u službene prostorije zadarske policije

Detalji horora u Zadru: Staford ubio staricu u stanu! Vlasnik psa je njen unuk - pripadnik Oružanih snaga Hrvatske!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Vlasnik staforda koji je usmrtio 82-godišnjakinju u Zadru pripadnik je Oružanih snaga Hrvatske, pa su izraze žaljenja uputili Ministarstvo odbrane i potpredsednik vlade i ministar Ivan Anušić.

- Pripadnici Pukovnije vojne policije priveli su, u saradnji s policijom, pripadnika vojske kojeg zadarska Uprava policije tereti za teško krivično delo protiv opšte sigurnosti - saopšteno je iz MORH-a.

Dodali su da je on priveden u službene prostorije zadarske policije. Privedeni se tereti za krivično delo počinjeno van dužnosti. Naime, njegov pas rase staford uzujedao je na smrt njegovu babu (82).

- Vojna policija dalje preduzima sve radnje radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti tog pripadnika Oružanih snaga - navode iz MORH-a.

Kako je ranije saopšteno iz PU Zadar dojavu, da je na području tog grada pronađena mrtva ženska osoba stara 82 godine s povredama koje upućuju na nasilnu smrt, dobili su juče u ranim jutarnjim satima.

U stanu je zatečen i pas rase američki staford, vlasništvo člana porodice. U stanu je izvršen uviđaj, a psa je preuzela nadležna veterinarska služba. Obdukcijom stradale žene utvrđeno je da je preminula od posledica ujeda psa, preneli su hrvatski mediji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike