Oglasio se ministar o telu izvučenom iz Miljacke

31.01.2024

14:08

0

Informacije su još uvek neproverene, ali tako indicije kažu, je da se radi o tome da nema tragova nasilja, ali ovo zaista treba potvrditi, rekao je

Oglasio se ministar o telu izvučenom iz Miljacke
Copyright Profimedia

Prema prvim neproverenim informacijama, nema tragova nasilja na telu muškarca koje je jutros izvučeno iz reke Miljacke u Sarajevu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica.

“Informacije su još uvek neproverene, ali tako indicije kažu, je da se radi o tome da nema tragova nasilja, ali ovo zaista treba potvrditi. Videti šta su krvni delekti rekli, odnosno pronalazak mrtvog tela je svojevrsna zagonetna svakako za istražitelje, i ovde to treba istražiti”, rekao je ministar Katica.

Naglasio je da uvek postoji trilema, da li je prirodna smrt, samoubistvio ili ubistvo, kao i u ovom slučaju koji se treba istražiti.

“Dobra informacija je da nema tragova nasilja, ali ostavimo vreme da vidimo šta će reći tužilaštvo i policija”, rekao je Katica za sarajevsku N1 tv.. Iz Miljacke u Sarajevu je jutros izvučeno telo muškarca sa, kako su preneli mediji, kesom na glavi, a obdukcija se očekuje sutra. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike