Oglasila se baka četvorki iz Banjaluke: Objavila sliku sa najstarijim unukom uz emotivnu poruku (FOTO)

16.01.2024

09:36

0

Bebe su rođene na carski rez u 31. sedmici trudnoće

Oglasila se baka četvorki iz Banjaluke: Objavila sliku sa najstarijim unukom uz emotivnu poruku (FOTO)
Copyright Facebook printscreen/UKC Ljubljana

Milana Petrović iz Banjaluke juče je u Ljubljani na svet donela četiri bebe, što je izazvalo oduševljenje u celom regionu. Dečaci su dobili imena Matej, Marko, Luka i Jovan, ista ona koja su nosila četiri apostola koja su napisala četiri jevanđelja.

Milanina majka Ranka Gaković, objavila je na Fejsbuku fotografiju sa najstarijim unukom Konstantinom sa emotivnim opisom.

Facebook printscreen/Ranka Gakovic
 

- Ja i moj najstariji unuk Konstantin Petrović želimo da se zahvalimo rodbini, prijateljima, svim znanim i neznanim ljudima na toplim i divnim čestitkama koje su nam uputili povodom rođenja moja četiri unuka Mateja, Marka, Luke i Jovana. Zaista je nemoguće odgovoriti na sve čestitke ponaosob, ali evo ovim putem iskreno i od srca se zahvaljujem svima. Nisam očekivala da će rođenje mojih dragih unuka izazvati toliku pažnju i svi smo pomalo zatečeni, ali drago nam je što smo mogli našu radost podeliti sa vama dragi prijatelji – napisala je ona na Fejsbuku.

Pored začeća četvorki, što je izuzetno retko, uspešni porođaji su još ređi, pa ne čudi što je u Banjaluci, odakle je porodilja, događaj opisan kao pravo čudo.

Podsećamo, bebe su rođene na carski rez u 31. sedmici trudnoće.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike