Supruzi pretio masakrom u Gradačcu: Razneću te, nećeš sinove videti - ubiću 10 ljudi, ti ćeš biti 11.

16.01.2024

07:23

0

Jezivi detalji porodičnog nasilja

Supruzi pretio masakrom u Gradačcu: Razneću te, nećeš sinove videti - ubiću 10 ljudi, ti ćeš biti 11.
Ilustracija - Copyright Profimedia

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podnelo je optužnicu protiv četrdesetdvogodišnjeg B.C. iz Pala, zbog optužbi za porodično nasilje nad svojom suprugom.

Prema navodima tužilaštva, B.C. je optužen za pretnje smrću i grubo vređanje svoje supruge, a takođe se suočava sa optužbama za posedovanje dve bombe.

Tužilaštvo je navelo da se incident dogodio u septembru prethodne godine, kada je B.C., u stanju alkoholisanosti, tokom nekoliko sati vršio nasilje nad suprugom, čime je ozbiljno ugrozio njen mir i bezbednost.

U optužnici se navodi da je, u njihovom stanu, pretio supruzi da će je ubiti, kao i ”da će ubiti još 10 ljudi, a da je ona jedanaesta”.

- Žrtvu je psovao, pretio joj i vređao je rečima ”hoću da te j... kučko, silovaću te po treći put, razneću te, nećeš sinove videti. Hoćeš li sada da te snimim, kao što je bilo u Gradačcu - navodi se u optužnici.

Drugom tačkom optužnice B.C. se tereti da je u džepu jakne, pronađene u stanu i u automobilu ”golf 4” držao ručnu bombu M-75 i ručnu bombu M-52, čije držanje građanima nije dozvoljeno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike