Oglasila se žena kojoj je Nermin Sulejmanović ubio muža i sina: "Moja duša je ranjena, kuća mi je ostala prazna"

13.12.2023

19:40

0

Sulejmanović je i nju upucao s četiri metka u stomak, grudi i kičmu

Oglasila se žena kojoj je Nermin Sulejmanović ubio muža i sina: "Moja duša je ranjena, kuća mi je ostala prazna"
Nermin Sulejmanović - Copyright Printscreen/Instagram/iron_bb24

U ponedeljak, 11. decembra, navršila su se četiri meseca otkako je Nermin Sulejmanović zverski, uživo prenoseći na Instagramu, iz pištolja ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović.

Nakon toga je zločinac u krvavom pohodu u Gradačcu ubio i 23-godišnjeg Denisa Ondera, a ondapred kućom i njegovog oca Đengiza (55), a četiri metka sasuo je u Denisovu majku Harisu.

Ubijena duša

Ova 54-godišnjakinja je preživela. Jedanaest dana je bila u komi, imala je četiri teške operacije, a danas živi sama u kući u Industrijskoj zoni u Gradačcu, uz tablete za smirenje i one protiv bolova u celom telu.

Ekipa "Avaza“ u ponedeljak je posetila Harisu u njenoj kući.

"Hvala vam što ste došli, jedini ste. Uz dužno poštovanje prema svemu što je proživela, pa onako ubijena, o nesretnoj Nizami Hećimović svi govore, ne zaboravljaju je. Mog sina Denisa, koji je imao 23 godine, radio od kuće za jednu kompaniju, pazio s kime se druži, kupio stan i planirao ženidbu, i mog supruga koji se bavio uvozom i izvozom robe u BiH, pa je ubijen pred kućnim pragom, retko ko spomene", kaže ona.

AP Photo
 

"Ubica je uništio moj život, lečim se, rane polako zaceljuju, ali moja je duša ostala ranjena, ubijena. Monstrum je zatro moju lozu, kuća mi je prazna", plačnim glasom govori Harisa Onder.

Ona je kobnog dana gledala ubici u zakrvavljene oči dok je divljao, vikao, a potom joj ubio muža u dvorištu, pred njenim očima. Kako kaže, nikada neće moći da izbriše tu strašnu sliku. Tada je cev pištolja okrenuta ka njoj i upucao je s četiri metka u stomak, grudi i kičmu.

Otvorili vrata

Danas živi bez levog bubrega, slezine, pola debelog creva, s trećinom i repom pankreasa. Sva "zakrpljena", kako kaže. Zahvalna je Alahu, ističe, što joj je dao još jednu priliku za život, i tuzlanskim lekarima.

"Hvala mojim komšijama, porodičnim prijateljima, hvala vama. Ja svoju tugu i bol nosim kako mogu. Oni koji je trebalo da otvore moja vrata, pa me pitaju kako sam, kako mi je zdravlje, a nisu, njima na čast. Ima neko ko će nama svima suditi. Ne desilo se ovo nikome", kaže Harisa Onder.

Teška trauma

"Pacijentkinja je preživjela tešku traumu, bila je svedok ubistva muža. Tada je i sama zadobila više prostrelnih rana. Danas u oporavku ima psihičke smetnje u vidu teške depresije, teskobe i napetosti, potištenost, tugu, osećaj beznađa i povremene želje da ne živi više", napisali su neuropsihijatri o zdravstvenom stanju Harise Onder.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike