Lepa Miki čeka dozvolu za venčanje: Verila se u zatvoru, otkrila i da planira porodicu!

15.12.2023

11:36

0

Miki se dopisuje sa muškarcem koji je osuđen za pljačku

Lepa Miki čeka dozvolu za venčanje: Verila se u zatvoru, otkrila i da planira porodicu!
Mirnesa S. - Copyright Foto: Printskrin/Instagram

Nije imala sreće u ljubavi kada je bila slobodna, ali su se stvari promenile u zatvoru. Tako je Mirnesa S. (43) iz Busovače, koju je tražila cela Nemačka zbog krađe 1,25 miliona evra i koja je osuđena na zatvorsku kaznu sada korak do braka!

Time se pohvalila novinarima nemačkog RTL-a koji su je posetili na izdržavanju kazne, prenosi časopis Feniks.

- Zaljubljena sam, verena i čekam venčanje. Želela bih da što pre dobijem dozvolu za brak. To mi je novogodišnja želja - rekla je ona novinarima.

Nikada nije videla svog izabranika, koji je takođe iza rešetaka. Ona se dopisuje sa muškarcem koji je osuđen za pljačku i čekaju potrebne dozvole za brak.

Foto: POLIZEI STUTTGART
 

 

- Vereni smo i podneli smo prijavu za venčanje. Ali biće potrebna večnost da dobijemo sve dozvole - kaže Mirnesa, koji služi trogodišnju zatvorsku kaznu.

Novinare je zanimalo čemu žurba. Oboje su u zatvoru, nisu se videli... Pa zašto nisu mogli da sačekaju? - Ovo je jedina mogućnost da se nađemo dok smo u zatvoru - kaže Mirnesa.

Kako Feniks piše, zabranjeni su im izlasci uživo ili video ćaskanja, što bi se promenilo kada bi bili bračni par. Sigurna je da je našla pravog.

- Toliko smo slični, neverovatno se slažemo. Ljude jednostavno bolje upoznajete kroz prepisku. Ovo je tako intenzivno. Uvek sam želela nekoga ko je želeo i decu. Neko ko jednostavno čita svaku ženinu želju, ko se prema ženi ponaša kao prema dami. Trebalo je da završim u zatvoru da bih upoznala čoveka svojih snova - kaže Miki, koja je u kontaktu sa majkom svog verenika.

- Ja sam bila kriminalac i to me ne čini gorom osobom. Ne treba odmah osuđivati osobu samo zato što je počinila jedan ili više zločina. Osoba se može promeniti. Stariš, drugačije razmišljaš - kaže ona.

​Mirnesa već zna šta želi kada izađe iz zatvora.

- Samo normalan život, mala kuća na selu, a tu je i planiranje porodice - kaže na kraju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike