Građani mu demolirali auto čim su saznali da je uhapšen: Silovao dečaka u svom stanu, već je robijao za isto delo! (FOTO)

08.11.2023

09:44

0

Osumnjičeni je navodno serijski silovatelj, a "otkriven" je još 2010. godine

Građani mu demolirali auto čim su saznali da je uhapšen: Silovao dečaka u svom stanu, već je robijao za isto delo! (FOTO)
Copyright Profimedia

U Velikoj Kladuši juče se dogodio stravičan zločin kada je stariji muškarac namamio mladića (19) u stan i navodno ga prislio na polni odnos, javlja "Avaz".

Kako je potvrđeno iz policije, osumnjičeni je identifikovan i uhapšen, a reč je o muškarcu S. M. On je prethodno namamio mladića u stan, gde ga je, prema izjavi oštećenog, prisilio na polni odnos.

Kad su građani iz tog mesta u BiH saznali identitet osumničenog, odmah su mu demolirali auto i izbušili gume, pa na kolima ispisali "pedofil" i "p****".

Printscreen/Facebook
 

Osumnjičeni je navodno serijski silovatelj, a "otkriven" je još 2010, kada je 14-godišnji dečak ispričao da ga je zlostavljao trener. Bio je tada u jednomesečnom pritvoru, a onda otišao u Zagreb, gde je takođe osuđen na 16 godina zatvora zbog silovanja dečaka.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike