Javnost zanemela: Aparat za klađenje postavljen u Narodnoj kuhinji! Njihov odgovor šokirao je sve!

04.10.2023

12:43

0

Neverovatno, ali istinito

Javnost zanemela: Aparat za klađenje postavljen u Narodnoj kuhinji! Njihov odgovor šokirao je sve!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Odbornik Demokratske partije socijalista u Skupštini Opštini Pljevlja Saša Ječmenica pozvao je tužilaštvo da ispita poslovanje Narodne kuhinje u tom gradu, koja je sa radom počela pre nešto više od godinu dana, zbog sumnje da su organizovali klađenje i kockanje u objektu.

- Posao je poveren nevladinom udruženju koje je sumnjivog karaktera. Ta NVO je korisnik brojnih donacija Opštine, Rudnika uglja, čak i Opštine Nikšić, a sa druge osnivači te NVO organizovali su klađenje i kockanje u Narodnoj kuhinji. Kakve veze ima socijalna priča Narodne kuhinje i aparat u prostorijama koji je nedavno opština besplatno ustupila toj NVO. Ona je dobila više od 130.000 evra donacija. Da li neko te donacije prati? Mnoge okolnosti ukazuju na to da je došlo do izvršenja krivičnih dela - kazao je Ječmenica, prenose "Vijesti".

Jedan od osnivača Narodne kuhinje Milan Potpara kazao je da je njihov rad transparentan i pozvao i tužilaštvo i finansijsku inspekciju da ispitaju njihovo poslovanje. Kazao je da je kafe bar dodatno sredstvo za finansiranje rada Narodne kuhinje, jer za njen rad potrebno dosta novca i opstaje zahvaljujući donacijama Rudnika uglja i Opštine Pljevlja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike