"Pa ovo je nemoguće, ona je iz EU"! Sramotan potez turistkinje iz Francuske: Ukrala novac iz dobrovoljnog priloga na Gospi od Škrpjela

02.10.2023

18:20

0

Autor: M. Vu.

Turistkinja je, prema tvrdnjama autora snimka, došla iz Francuske kako bi posetila obalu Crne Gore

"Pa ovo je nemoguće, ona je iz EU"! Sramotan potez turistkinje iz Francuske: Ukrala novac iz dobrovoljnog priloga na Gospi od Škrpjela
Francuskinja krade milostinju - Copyright Printskrin/Fejsbuk/Berane online

U neverovatnom incidentu koji je zabeležen u Crnoj Gori, francuska turistkinja je snimljena kako uzima novac iz posude namenjene onima koji nemaju. Video snimak je brzo postao viralan, izazivajući mešane reakcije javnosti.

Turistkinja je, prema tvrdnjama autora snimka, došla iz Francuske kako bi posetila obalu Crne Gore, ali je umesto toga napravila skandalozan potez.

Prolaznici su ostali bez reči, a mnogi su iskazali svoje ogorčenje i bes zbog postupka ove žene.

Komentari ispod snimka odražavaju različite stavove - dok neki sugeriraju mogućnost da je turistkinja uzela kusur, drugi se pitaju kako je moguće da osoba iz Evropske unije uradi nešto tako nepristojno.

"Pa ovo je nemoguće, ona je iz EU", "Možda je kusur uzimala", stoji u delu komentara ispod snimka.

 

 

Jedan od komentara na društvenim mrežama čak je uporedio ovaj incident sa situacijom iz poznatog filma "Tito i ja", nagoveštavajući da bi turistkinja mogla snositi posledice za svoje postupke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike