Bizarna krađa u Gradačcu: Lopovi upali u šupu krvnika Nermina Sulejmanovića, ovo su uzeli

24.08.2023

17:27

0

Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici

Bizarna krađa u Gradačcu: Lopovi upali u šupu krvnika Nermina Sulejmanovića, ovo su uzeli
Nermin Sulejmanović počinio krvavi pir u Gradačcu - Copyright Pixabay/Instagram

Komšije u ulici Humke u naselju Mionica kod Gradačca u kojoj je u naninoj kući živeo monstrum Nermin Sulejmanović sa nevenčanom suprugom, tragično nastradalom Nizamom Hećimović, tvrde da je iz šupe ubice pokradeno nekoliko kućnih uređaja za održavanje domaćinstva.

Komšije ubice Sulejmanovića tvrde da je neko ukrao iz njegove šupe dva trimera i kolica. Povodom ovih bizarnih tvrdnji još se niko od policije nije oglašavao.

Podsetimo, Sulejmanović je 11. avgusta u Gradačcu usmrtio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović a brutalnu likvidaciju je prenosio uživo na Instagramu.

Printscreen/Instagram/iron_bb24
 

Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike