Oglasio se brat Nizame Hećimović koju je ubio monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović

01.10.2023

22:14

0

Autor: M.M.

Poručio je da ne treba ćutati

Oglasio se brat Nizame Hećimović koju je ubio monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanović sa suprugom i ćerkom - Copyright Printscreen/Instagram/ironbb24

Nedim Pamuković, brat od tetke brutalno ubijene Nizame Hećimović, oglasio se na FEjsbuku. On se prvi našao na nišanu pomahnitalog ubice Nermina Sulejmanovića, 11. avgusta ove godine.

Nedim je, pošto ga je Sulejmanović ranio, jedno vreme bio u bolnici. Nije se oglašavao za medije, uprkos brojnim pozivima.

Sada je na Fejsbuku napisao nekoliko rečenica u kojima se osvrnuo na greške roditelja i sistema obrazovanja. Poručio je da ne treba ćutati.

- Nisu nas učili u školama ni naši roditelji, niko nas nije učio da poštujemo sebe. Samo ajde šuti bit će bolje strpi se. Jednom moraš reći "stani, dosta je". Moraš ljudima postaviti granice i ne dati da prelaze preko njih. Jer ako ti ne poštuješ sebe, neće te niko poštovati. Koliko ti poštuješ sebe toliko ćete ostali ljudi poštovati - napisao je on na Fejsbuku.

Osim Nizame, Sulejmanović je ubio je i oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, te teško ranio Harisu Onder. Ranio je i policajca, te Nedima Pamukovića, sina Zijade Vuković-Pamuković, Nizamine tetke.

Posle jezivog ubistva, Sulejmanović je izvršio samoubistvo.

On još nije sahranjen.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike