Raković: Spajić će formirati vlast sa DPS-om!

01.09.2023

13:20

0

Spajiću, DPS-u i satelitima, kao i zapadnim strancima, ne odgovora činjenica da će Srbi u Crnoj Gori biti relativna većina po nacionalnosti i apsolutna većina po jeziku

Raković: Spajić će formirati vlast sa DPS-om!
Aleksandar Raković - Copyright Printscreen/YouTube/Tanjug TV

Srpski istoričar dr Aleksandar Raković kazao je danas da će Milojko Spajić formirati vlast sa Demokratskom partijom socijalista.

Raković je rekao da se i Spajiću i DPS-u žuri da se nova većina što pre  formira, da bi se donele izmene i dopune Zakona o popisu i iz izjašnjavanja uklonile identitetske odrednice.

Naime , podvukao je Raković, u ovom momentu bi se 35-36% stanovništva Crne Gore izjasnilo kao Srbi, a do novembra 2023. taj procenat bi mogao da skoči na oko 40%.

On je pojasnio kako Spajiću, DPS-u i satelitima, kao i zapadnim strancima, ne odgovora činjenica da će Srbi u Crnoj Gori biti relativna većina po nacionalnosti i apsolutna većina po jeziku.

Kada je reč o auto-protestima, Raković je kazao da ih ne treba ograničavati na jedan sat zbog turističe sezone već ih prijaviti, produžiti i intenzivirati, te krenuti u prijavljene blokade prostorija Evrope sad, da Spajić oseti strah od snage srpskog naroda.

Na kraju je Raković rekao da će ova Spajićeva prevara dovesti do povećanja broja Srba u Crnoj Gori, jačanja srpskog političkog faktora i pucanja Evrope sad.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike