Vladislav Dajković: "Slobodna Crna Gora" razmotriće dalje učešće u vlasti u Podgorici

27.08.2023

15:50

0

On je pozvao lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića da se, kako je naveo, "otrgne od zagrljaja zapadnih ambasada"

Vladislav Dajković: "Slobodna Crna Gora" razmotriće dalje učešće u vlasti u Podgorici
Copyright Youtube/Vladislav Dajkovic

Lider Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković izjavio je da će ta partija razmotriti dalje učešće u gradskoj vlasti u Podgorici zbog toga što je, kako je naveo, u toku nova, treća po redu, "prevara na štetu srpskog naroda u poslednje tri godine".

Dajković je istakao da zbog toga što je njegova stranka došla na vlast u Podgorici zajedno sa partnerima iz koalicije "Za budućnost Crne Gore", oseća moralnu, ljudsku i političku potrebu da se solidariše sa njima. 

- Vlast u Podgorici je u ovom trenutku stabilna, a da li će tako ostati u narednom periodu zavisiće od zajedničke procene lidera naše koalicije. Dakle, razmotrićemo naše dalje učešće u gradskoj vlasti - naveo je Dajković, objavio je portal CDM.

Twitter_Milojko Spajić @MickeySpajic
 

Dajković je pozvao lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića da se, kako je naveo, "otrgne od zagrljaja zapadnih ambasada".

Istakao je da, zbog složenosti aktuelnog političkog trenutka, još jednom poziva Spajića da preispita svoje stavove i okrene se ka narodu.

Mandatar Milojko Spajić izjavio je nakon sednice Glavnog odbora Pokreta Evropa sad da ima skupštinsku većinu za formiranje nove Vlade Crne Gore.

Spajić je rekao da očekuje podršku 44 poslanika za formiranje nove Vlade, navodeći da koalicija "Za budućnost Crne Gore" definitivno neće biti deo novog kabineta, jer je, kako je rekao, odbila pet ponuda.

Bonus video:

 


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike