Hrvatska: Bračni par iz Nemačke ostavio sina na parkingu i nastavio putovanje

27.08.2023

13:42

0

Otac (51) je izašao iz vozila na parkingu i potom se vratio u automobil, ali nije primetio da je izašao i njegov mlađi sin

Hrvatska: Bračni par iz Nemačke ostavio sina na parkingu i nastavio putovanje
Zagreb - Copyright Pixabay

Bračni par iz Nemačke slučajno je ostavio svoga sina tinejdžera na parkingu pored autoputa kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj i nastavio putovanje.

Tinejdžer je zaboravio svoj mobilni telefon u automobilu u kojem su bili njegovi roditelji i brat, a njihove brojeve nije znao napamet, prenosi portal Dnevnik.hr.

Brodsko-posavska policijska uprava potvrdila je da je u subotu u 08.50 sati dobila dojavu o tinejdžeru iz Nemačke (17) koga su roditelji slučajno zaboravili na parkingu autoputa A3 kod Slavonskog Broda i nastavili putovanje bez njega.

Automobilom nemačkih registarski tablica je upravljao 51-godišnji otac, dok se u vozilu nalazili stariji brat i majka koji su spavali.

Otac (51) je izašao iz vozila na parkingu i potom se vratio u automobil, ali nije primetio da je izašao i njegov mlađi sin.

"Policijski službenici su o ovom slučaju odmah obavestili druge policijske uprave kako bi se što pre locirala porodica ostavljenog tinejdžera. Policajci su mu pomogli i prevezli ga u stanicu gde su putem društvenih mreža stupili u kontakt sa njegovom porodicom", saopšteno je iz policije.

Nakon uspešne komunikacije policijskih službenika s ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da mlađi sin nije u automobilu, porodica se vratila po tinejdžera oko 10.50.sati.

Bonus video

 


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike