Jedna pogrešna odluka je koštala života: Supruga ubice iz Gradačca danas bi bila živa - desio se stravičan propust sudije

12.08.2023

19:58

0

Ona je početkom avgusta tražila pomoć od policije

Jedna pogrešna odluka je koštala života: Supruga ubice iz Gradačca danas bi bila živa - desio se stravičan propust sudije
Nermin Sulejmanović sa suprugom i ćerkom - Copyright Printscreen/Instagram/ironbb24

Nizama Hećimović je početkom jula 2023. godine zatražila od nadležnih institucija da je zaštite od njenog nevenčanog supruga i nasilnika Nermina Sulejmanovića, međutim, sudija je odbila da izda zatraženo rešenje. Četiri dana kasnije, ubica je izmasakrirao njegovu suprugu i još dve osobe

Nizama je letos uspela da pobegne iz njihove zajedničke kuće sa devetomesečnom bebom, a početkom avgusta je sa modricama po licu i telu zatražila pomoć policije Tuzlanskog kantona. Međutim, ona se plašila i samo je tražila pomoć.

Policija je 7. avgusta zatražila od Opštinskog suda u Gradačcu da zabrani Nerminu Sulejmanoviću da priđe njegovoj supruzi Nizami.

Printscreen/Instagram/iron_bb24
 

- Zahtev MUP-a TK za izricanje predložene zaštitne mere zabrane uznemiravanja i uhođenja lica izloženog nasilju i zaštitne mere približavanja žrtvi nasilja se odbija, a postupak se obustavlja - presudila je opštinski sudija iz Gradačca Lejla Numanović.

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, sudija je sa ovim slučajem pomešala i druge slučajeve nasilja u porodici.

Četiri dana kasnije, Nermin Sulejmanović upada u kuću Nizamine tetke, gde se ona skrivala, nakon čega je ispalio četiri hica u teču ubijene žene i pogodio ga u nogu.

Zatim je oteo Nizamu i odveo je u vikendicu kod Gradačca, ​​a onda je uključio kameru i počeo da emituje torturu i ubistvo.

Zatim je ubio dvojicu muškaraca, a potom izvršio samoubistvo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike