TikTokerka šokirana cenom večere na Hvaru: "A čak nismo ni bili gladni"

04.08.2023

22:58

0

Teonin video je izazvao brojne komentare pratilaca, neki su se složili s njom i izrazili nezadovoljstvo cenama hrane

TikTokerka šokirana cenom večere na Hvaru: "A čak nismo ni bili gladni"
paprena cena večere na Hvaru - Copyright Foto:Printskrin/TiKTok

TikTokerka Teona iz Njujorka nedavno je posetila Hvar i bila iznenađena visokim cenama hrane u jednom restoranu na ostrvu. U videu je objavila da je sa svojim društvom probala različita jela kao što su crni rižoto, sipe, frigane lignje, brodet od ribe, kapetanov pjat, te su pili vino grk i kiselu vodu. Na kraju su dobili račun od 402,42 evra.

Teona je izrazila iznenađenje i šaljivo komentarisala da su  prihvatili preporuke konobara za predjelo i glavno jelo, a da su konobaru rekli da nisu previše gladni.

"Ovo se dogodi kada prihvatite preporuku konobara za predelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi tek bio račun da smo rekli da smo gladni", rekla je Teona u videu. 

Njen video je izazvao brojne komentare pratilaca, neki su se složili s njom i izrazili nezadovoljstvo cenama hrane, dok su drugi sugerisali da je trebala pogledati cenovnik pre naručivanja.

 

https://www.tiktok.com/@teonamango/video/7263091284401753376?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7214959949440714246

 

Nakon velikog odjeka, Teona se ponovno obratila svojim pratiocima i objasnila da se samo našalila, te da nije očekivala toliko komentara.

Priznala je da je Hvar možda skuplji od drugih gradova u Hrvatskoj, ali da je upozorena da postoje delovi grada gde su cene znatno više. Ipak, naglasila je da joj je Hvar generalno jako svideo, iako je hrana bila skupa.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike