Nataša koja se porodila na planini ipak priznala da je znala da je trudna: „Na odmor je došla s novim dečkom, on nije otac bebe“

01.08.2023

18:45

0

Nakon što se 22-godišnja Nataša iz Luksemburga porodila, prebačena je s detetom u Opštu bolnicu Zadar, iz koje je na svoj zahtev otpuštena u nedelju

Nataša koja se porodila na planini ipak priznala da je znala da je trudna: „Na odmor je došla s novim dečkom, on nije otac bebe“
Naša se porodila na planini - Copyright printskrin/hgss

Hrvatska gorska služba spasavanja u subotu je pomogla stranoj turistkinji pri porođaju u objektu Lugarnica u Nacionalnom parku Paklenica u Hrvatskoj. Do danas se smatralo da nije znala za trudnoću jer je to izjavila sama turistkinja, ali čini se da je istina ipak drugačija.

Nakon što se 22-godišnja Nataša iz Luksemburga porodila, prebačena je s detetom u Opštu bolnicu Zadar, iz koje je na svoj zahtev otpuštena u nedelju.

Iako je majka otpuštena u nedelju, u ponedeljak i danas posetila je dete koje je dobrog zdravstvenog stanja, u pratnji svoje majke i porodičnog prijatelja. Dete bi trebalo biti otpušteno iz bolnice tokom dana ili najkasnije sutra, a onda će se Nataša s majkom zaputiti u Luksemburg.

Lekarima ipak priznala da je znala za trudnoću

Iz bolnice su ispričali kako im je 22-godišnja majka ipak priznala da je znala za trudnoću.

„Mi smo bili zatečeni izjavom da nije znala za trudnoću. Posle nam je ipak rekla da je znala, a ima i dosta slika na društvenim mrežama na kojima se vidi kako se ipak odeva da bi sakrila ipak vidljive znakove trudnoće. Nismo tu da dajemo ocene, dete je dobro. Majka u dobroj formi.

Žena je državljanka EU i nisu ni sporni troškovi bolnice, na kraju za porođaj je to i manja stavka. Ali zašto po Velebitu ići po takvim uslovima, nismo mi koji treba da postavljaju takva pitanja. Bebica je dobro, analize su sve odrađene, ipak će ostati kod nas dan dva, i to nije ništa strašno“, rekli su za 24sata.hr iz bolnice.

printskrin/hgss
 

Prijatelj njenog oca Boris, kod kojeg je letovala u Karinu nedaleko Obrovca, novinarima je kazao da je nedavno raskinula s dečkom s kojim je zatrudnela te da je s novim dečkom došla na letovanje, a na Paklenici je u WC-u rodila bebu.

Trudnoću je očigledno krila i od porodice.

Očev prijatelj kod kojeg je letovala: Svi smo još uvek u šoku

„Svi smo još uvek u šoku, ali najvažnije da je sve dobro završilo, da je malena dobro. Sve drugo će se rešiti. Porodicu poznajem već godinama, Natašin otac i ja smo zajedno radili u Luksemburgu i ovo je prvi put da su posetili Hrvatsku. Veliki su obožavaoci Vinetoua i zato smo organizovalitaj izlet na Velebit. Niko od nas, ni u najluđim snovima, nije mogao zamisliti da će se dogoditi ovo što se dogodilo, da ćemo se vratiti s detetom. Ljudi nas pitaju zašto smo trudnicu vodili na planinu. Pa niko od nas nije znao da je trudna, shvatite, situacija je za svih bila šokantna. Pogotovo za njene roditelje i sadašnjeg dečka s kojim se u vezi nekoliko meseci“, rekao je Boris za zadarski.hr.

printskrin/hgss
 

Ispričao je šta se tačno događalo na planini.

„Kad smo stigli, ona se požalila da joj nije dobro. Jako je povraćala, ali pretpostavili smo da joj je pozlilo od uspona. Ništa posebno na njoj se nije videlo, pa vidite je i danas, svega nekoliko dana kasnije. Međutim, porođaj je već bio počeo, a moja žena i njena majka bile su babice. Ubrzo je došla ekipa iz Parka, a onda i sve druge službe. Meni je još uvek sve to neverovatno, objašnjenja nema ni njena porodica. Da li je ona to tajila, teško je govoriti i njenima najbližima, a kamoli nama. Ponavljam, najvažnije da je beba dobro. Sve drugo je život i iznenađenja koje on donosi, u ovom slučaju to je ova malena devojčica“, kaže Boris, prenosi Index.hr.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike