Žena ponudila 100 evra onome ko je isparkira! Jedna objava na Fejsbuku raspalila raspravu: Ko je u pravu? (FOTO)

14.06.2023

14:49

0

Vlasnica automobila okačila je na Fejsbuk fotografiju svog parkiranog ljubimca koji je nepropisnim zaustavljanjem druga dva vozila ostao zagrađen i tu je nastao problem

Žena ponudila 100 evra onome ko je isparkira! Jedna objava na Fejsbuku raspalila raspravu: Ko je u pravu? (FOTO)
Ilustracija - Copyright Freepik

Problem nepropisnog parkiranja vozila bio je povod za jednu ozbiljnu raspravu na Fejsbuku, a u međuvremenu se pojavila i "pretnja" paukom i neodoljiva ponuda "onaj ko ovo uspe da isparkira dobiće 100 evra".

Ali, krenimo redom i od početka sa ovom krajnje komičnom pričom.

Vlasnica automobila okačila je na Fejsbuk fotografiju svog parkiranog ljubimca koji je nepropisnim zaustavljanjem druga dva vozila ostao zagrađen.

Po njenom mišljenju, bilo je nemoguće izaći te je to jutro na posao morala taksijem. Po mišljenju većine, imala je dovoljno prostora da izađe ali, tvrde, nije znala.

- Hvala vam, vrhunski vozači, što jutros nemam čime na posao. Idući put zovem i policiju i pauk posebno onima kojima je pešački mesto za parking. Sledeći put ću se potruditi i izaći, a šteta koja će eventualno nastati nije moj problem - napisala je žena iz Gajnica za zapadu Zagreba.

Printscreen/Facebook/GAJNICE jučer danas sutra
 

Na fotografiji u grupi 'Gajnice jučer danas sutra' vidi se crveni automobil parkiran između srebrnog i crnog koji su prilično blizu. Ipak, mnogi su u komentarima primetili kako je vlasnica auta parkirala preko žutih linija, na ulazu u garažu.

"Auto vam stoji na označenoj žutoj liniji i zvali biste pauka i policiju?", "Dok se pisala objava, moglo se izaći s autom", "Mogli ste zvati pauka, ali odveo bi vaš auto", neki su od komentara.

Ponudila 100 evra onome ko je isparkira

Nakon brojnih komentara u kojima su joj pisali kako se može izaći, iako ima malo mesta, vlasnica crvenog auta je ponudila "100 evra onome ko uspe da joj pokaže kako da se izvuče".

Ona je dodala da će sve snimati i prenositi publici.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike