"18 + akcija na Bijeniku"! Dumovec dobio dojavu o zmiji u podrumu, a kada su došli na "intervenciju'"imali su šta da vide

04.06.2023

19:45

0

Autor: M. Vu.

Na društvenim mrežama su objavili kako su danas pozvani u Bijenik odakle je dojavljeno kako se u podrumu kuće nalazi zmija

"18 + akcija na Bijeniku"! Dumovec dobio dojavu o zmiji u podrumu, a kada su došli na "intervenciju'"imali su šta da vide
smukovi uhvaćeni u nezgodnom momentu - Copyright Foto: Azil Dumovec

Azil Dumovec ove je godine već oduševio internet akcijom u kojoj su uplašenu Zagrepčanku spasili od pauka kojeg je pronašla u stanu, ali njihova današnja priča mogla bi biti još popularnija.

Naime, na društvenim mrežama su objavili kako su danas pozvani u Bijenik odakle je dojavljeno kako se u podrumu kuće nalazi zmija.

Po dolasku na teren, radnik Dumovca otkrio je mužjaka i ženku smuk u polnom činu, pa se našao u nezgodnoj situaciji - šta sada? Prekinuti zaposlene gmizavce, čekati dok ne završe, pa ih brzo uhvatiti, nije bio siguran.

 

 

Na kraju je profesionalno i nežno preuzeo zmije, pa ih je odvezao do mesta na kojem su mogle u miru i bez ometanja nastaviti sa svojim aktivnostima.


"18 + akcija na Bijeniku" dobro je nasmejala korisnike Facebooka.

"Par se napokon zajedno useli, a onda ih tako izbacite," našalio se neko, dok su ostali paru poželeli sreću s potomstvom.

A osim u okolini Zagreba, zmije aktivnije gmižu i u drugim delovima zemlje. U Vrbovskom su tako vatrogasci pozvani u pomoć kako bi iz krovnih greda drvarnice uklonili više zmija. Portal Gorske novosti navodi da su gmazovi iz vrućeg potkrovlja premešteni u primerenije stanište. Akcija je izvedena polako i pažljivo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike