Razbijao po kafiću, pa udario konobara flašom u glavu! Incident u centru Zagreba

16.05.2023

23:20

0

Autor: M.M.

Naneo štetu lokalu u vrednosti od 1.000 evra

Razbijao po kafiću, pa udario konobara flašom u glavu! Incident u centru Zagreba
Ilustracija - Copyright Profimedia

Zagrebačka policija prijavila je 36-godišnjaka koji je u ponedeljak rano ujutru uništavao inventar lokala u Tkalčićevoj ulici, pokušao da teško povredio konobara, a toko privođenja dvaput glavom udario policajca u glavu, izvestila je Policijska uprava zagrebačka.

Oni navode da se 36-godišnjak u ponedeljak oko 1:10 na terasi ugostiteljskog objekta posvađao, a potom i potukao sa konobarom kog je u jednom trenutku udario flašom u glavu, nakon čega je razbijao inventar, pri čemu je lokal oštetio za 1000 eura.

Osumnjičeni je potom pobegao, ali su ga policajci sustigli u Matoševoj ulici, gde je pružao aktivni otpor pa su nad njim upotrebljena sredstva za vezivanje. Tokom vožnje je dva puta svojom glavom udario policajca u glavu, a smirio se tek nakon izdatih upozorenja.

Policija je 36-godišnjaka prijavila za pokušaj nanošenja teške telesne povrede, oštećenje tuđe stvari i prisilu prema službenoj osobi. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju je predat pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom tužilaštvu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike