Mladić u Kotoru sa sobom nosio arsenal noževa i bodeža: Tužilac odlučio da nema krivičnog dela!

09.05.2023

13:55

0

Pretres automobila 18-godišnjaka usledio je jer ga je policija pratila zbog drugih sumnjivih radnji, zbog čega je bio pod prismotrom

Mladić u Kotoru sa sobom nosio arsenal noževa i bodeža: Tužilac odlučio da nema krivičnog dela!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Kotorska policija je kontrolom 18-godišnjaka J.K. iz Risna u njegovom automobilu, na školskom parkingu, pronašla više komada noževa, bodeža i metalnih bokseva.

Od tek punoletnog mladića kotorska policija je uzela izjavu, obavestila osnovnog tužioca u tom gradu, koji je doneo odluku da se u radnjama ne stiču elementi bića krivičnog dela, koje se goni po službenoj dužnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima podgoričkih Vijesti, policija je kod mladića pronašla čaršav u kome je bilo najmanje pet noževa, bodeža, metalnih boksera...

Pretres automobila 18-godišnjaka usledio je jer ga je policija pratila zbog drugih sumnjivih radnji, zbog čega je bio pod prismotrom.

- Jutros oko 7.40 časova, preduzimajući planske aktivnosti oko obilaska škola na teritoriji Opštine Kotor od strane PS SKP izvršen je pregled lica i vozila i to J.K. (18) iz Risna.

Pregled je izvršen na školskom parkingu u Kotoru i u vozilu je pronađeno pet noževa, drvena bejzbol palica, metalni boks, elektricni šoker, više komada raznih alata pogodnih za obijanje brava, univerzalna klešta sa priključcima, dve lampe - rečeno je Vijestima iz Uprave policiji.

Pozivajući se na svoja saznanja, Vijesti su ranije danas objavile da je dečak uhapšen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike