Uhapšen mladić koji je pretio masakrom u Ekonomskoj školi u Bihaću: "Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene"

04.05.2023

16:05

0

Onako nešto i ja spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću - napisao je na društvenim mrežama

Uhapšen mladić koji je pretio masakrom u Ekonomskoj školi u Bihaću: "Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene"
Ilustracija - Copyright Profimedia

U Bihaću je danas uhapšen mladić A. Z. iz tog grada koji je pretio da će u Ekonomskoj školi počiniti masakr sličan onom koji se u sredu dogodio u Beogradu.

Njega su priveli pripadnici Federalne uprave policije. Kako je saopšteno iz FUP, A. Z. je uhapšen po zahtevu Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti.

A. Z. rođen 2005., uhapšen je, navodi se, zbog sumnje u izvršenje krivičnih dela „ugrožavanje sigurnosti“.

Privedeni će nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Unsko-sanskog kantona. Kako je ranije preneo portal sarajevskog Avaza reč je o Ajdinu Zuliću, koji je nakon jučerašnjeg masakra u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" zapretio da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi u Bihaću.

Povodom beogradske tragedije na društvenim mrežama je napisao: "Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onako nešto i ja spremam već duže vreme za Ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste znali svi da me osuđujete i izbegavate, zbog toga će da bude teror - napisao je Zulić.

S obzirom na to da je Mulićeva majka zaposlena u Upravi policije Unsko-sanskog kantona, slučaj je preuzela Federalna uprava policije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike