Užas kod Budve: Nastradao vozač kombija, vatrogasci-spasioci izvlačeći njegovo telo pronašli još jedno havarisano vozilo i skelet!

20.04.2023

16:36

0

Uz pronađeno beživotno telo nađena su i albanska dokumenta, stoga se sumnja da telo i automobil pripadaju albanskom državljaninu

Užas kod Budve: Nastradao vozač kombija, vatrogasci-spasioci izvlačeći njegovo telo pronašli još jedno havarisano vozilo i skelet!
Copyright Foto: RINA

Tokom jutarnjih sati u mestu Brajići između Cetinja i Budve došlo je do teške saobraćajne nesreće kada je vozač kombija Cetinjanin M.V. (42) izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u provaliju.

- U mestu Brajići došlo je do sletanja kombija 'reno - trafic' registarskih oznaka CT - AU 980, oko 100 metara ispod nivoa kolovoza. Vozač je stradao na licu mesta. Uviđaj vrši DT ODT Kotor uz asistenciju PS OB Budva - naveli su iz policije.

Kako bi izvukli telo nastradalog na lice mesta su se spustili vatrogasci-spasioci međutim osim nastradalog vozača i kombija, pronađeno je još jedno havarisano vozilo i skelet.

Uz pronađeno beživotno telo nađena su i albanska dokumenta, stoga se sumnja da telo i automobil pripadaju albanskom državljaninu koji se vodi kao nestao već pola godine.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike