Sin mu ispao iz auta, pa se vozilo prevrnulo na njega i usmrtilo ga: Istraga protiv vozača koji je izazvao saobraćajnu nesreću u Hrvatskoj

20.03.2023

23:30

0

Autor: Mi. S.

Vozač (38) se tereti da je pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo njegov sin (4), a teško povređena žena (33)

Sin mu ispao iz auta, pa se vozilo prevrnulo na njega i usmrtilo ga: Istraga protiv vozača koji je izazvao saobraćajnu nesreću u Hrvatskoj
Ilustracija - Copyright Printscreen / Youtube / AlJazeera

Županijsko državno tužilaštvo u Hrvatskoj otvorilo je istragu protiv vozača (38) kojeg tereti da je pijan izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo njegov sin (4), a teško povređena žena (33).

On je osumnjičen da je 18. novembra prošle godine, oko 19 sati, pijan upravljao automobilom županijskim putem iz smera Podgorač u pravcu mesta Budimci. U krivini je izgubio kontrolu nad vozilom i desnim točkovima sleteo na bankinu sa koje se vratio na put i u zanošenju sleteo u odvodni kanal sa severne strane puta, a potom na zelenu površinu koja deli dva odvodna kanala.

Automobil se, kako prenose hrvatski mediji, više puta prevrnuo. Dete je, tom prilikom, ispalo iz vozila, a na njega je potom pao automobil. Mališan je preminuo na licu mesta, dok je žena zadobila  prelom kičme i grudne kosti, kao i višestruki prelom rebara i njeno stanje je teško.

Vozaču, kako prenose mediji, preti 15 godina zatvora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike