Jovanović o hapšenju Božovića: Neko pokušava da diskredituje predsednika Opštine Budva i Demokratski front

18.04.2023

11:30

0

Siguran sam u krajnji ishod i da će pravda biti zadovoljena i da će ugled i čast gospodina Božovića biti odbranjene, rekao je Jovanović

Jovanović o hapšenju Božovića: Neko pokušava da diskredituje predsednika Opštine Budva i Demokratski front
Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube

Predsednik Skupštine Opštine Budva, Nikola Jovanović, kazao je da očekuje da će predsednik te opštine Milo Božović ubrzo biti na slobodi, kao i da je njegovo hapšenje još jedan bezuspešan pokušaj da se diskredituje ugled jednog od najznačajnijih funkcionera DF-a.

- Građani Budve dobro znaju ko je gospodin Božović, iz koje porodice dolazi, znaju njegov porodični renome. Ovde očigledno postoji namera diskreditacije njegove časti, njegovog ugleda, ali i ugleda svih onih koji su glasali da se realizuju izborna obećanja. Gospodin Božović nije slučajno funkcioner DF-a koji je napadnut u susret predstojećim parlamentarnim izborima, zato što je DF jedino u Budvi ostvario podršku  građana od 51% , što znači da je trebalo jednog od najvećih funkcionera DF na neki način pokušati naružiti i urušiti njegov dignitet. Gospodin Božović ne mora da dokazuje svoju nevinost, već nadležni državni organi treba i mora da dokažu ono što tvrde. Siguran sam u krajnji ishod i da će pravda biti zadovoljena i da će ugled i čast gospodina Božovića biti odbranjene – rekao je Jovanović.

Podsetimo, u subotu je veće Višeg suda odbilo žalbe branilaca Mila Božovića, a uvažilo žalbu Specijalnog državnog tužilaštva i odredilo predsedniku Opštine Budva pritvor.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike