Detalji ubistva vojnika (21) u Požegi: Prijatelj ga mučki šutirao u glavu, pa sa policijom glumio zabrinutost i nudio pomoć

16.04.2023

21:45

0

Osumnjičen je za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom, a Županijsko državno tužilaštvo u Slavonskom Brodu u nedelju je zatražilo pritvor

Detalji ubistva vojnika (21) u Požegi: Prijatelj ga mučki šutirao u glavu, pa sa policijom glumio zabrinutost i nudio pomoć
Copyright Printscreen/Youtube/PLUSvideo

Mladiću koji je nasmrt pretukao vojnika u Požegi određen je pritvor, nakon što je Jakov Bočkaj preminuo posle dva dana borbe za život.

Osumnjičen je za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom, a Županijsko državno tužilaštvo u Slavonskom Brodu u nedelju je zatražilo pritvor.

On se sumnjiči da je u subotu oko 2.15 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkingu, nakon kraće svađe fizički napao 21-godišnjaka, vojnika Jakova Bočkaja zadavši mu više udaraca u glavu. Od posledica povreda 21-godišnjak je u nedelju u jutarnjim satima preminuo.

 

 

Ognjen Ljubičić, zamenik županijske državne tužiteljke u Slavonskom Brodu rekao je da je istražni zatvor zatražen zbog mogućeg uticaja na više svedoka. 

Prema rezultatima istrage Policijske uprave požeško-slavonske, osumnjičeni je žrtvi zadao više udaraca u glavu, nakon kojih je 21-godišnji mladić pao na tlo.

Printscreen/Facebook/
 

Napadač je potom žrtvu udario još nekoliko puta, a potom napustio lice mesta. Povređeni 21-godišnji pripadnik Hrvatske vojske prevezen je u Opštu županijsku bolnicu Požega gde su se lekari borili za njegov život.

Međutim, nisu mogli da učine ništa više i on je zbog teških povreda umro u nedelju ujutro.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike