Jeziv zločin u Požegi, mladog vojnika ubio drug iz detinjstva: Jakov brutalno pretučen na parkingu

16.04.2023

19:31

0

Osumnjičeni za ovaj zločin je njegov drug iz detinjstva koji ga je u subotu uveče nakon kraće verbalne prepirke fizički napao

Jeziv zločin u Požegi, mladog vojnika ubio drug iz detinjstva: Jakov brutalno pretučen na parkingu
Copyright Printscreen/Facebook/

Mladi vojnik Jakov Bočkaj (21) preminuo je jutros nakon što je u subotu brutalno pretučen. On se od tada u bolnici u Požegi borio za život.

Osumnjičeni za ovaj zločin je njegov drug iz detinjstva, istraga ukazuje, koji ga je u subotu uveče na Trgu Svetog Trojstva na parkingu, nakon kraće verbalne prepirke fizički napao zadavši mu više udaraca u predelu glave.

- Usled udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni je nastavio još da ga udara. Potom je pobegao s mesta zločina. Jakov je preminuo u bolnici dan kasnije - saopštio je večernji.hr.

Kako je dosadašnja istraga pokazala, vojnik i napadač su bili prijatelji iz Eminovaca.

- Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, delili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili - u neverici prepričavaju meštani.

Napad su snimile i nadzorne kamere, prenose lokalni mediji navodeći da je došlo do brutalnog šutiranja.

Nakon toga se napadač udaljio s tog mesta, a hrvatski vojnik ostao je da leži. Saznaje se i da je policija, nakon dolaska do mesta napada, nedaleko zatekla i 20-godišnjeg osumnjičenog koji se pravio da ne zna šta se dogodilo i da želi da pomogne.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike