Izviždali novinarku i počeli da pevaju crnogorsku himnu: Skandalozno ponašanje Milovih pristalica!

03.04.2023

11:44

0

Novinarka je odlazećem predsedniku više puta pokušala da postavi pitanje, ali bezuspešno

Izviždali novinarku i počeli da pevaju crnogorsku himnu: Skandalozno ponašanje Milovih pristalica!
Milo Đukanović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Nakon što je posle 30 godina izgubio vlast u Crnoj Gori, Milo Đukanović, obratio se medijima i pristalicama u svom izbornom štabu i čestitao suparniku na pobedi.

Zahvalio se na poverenju i svim glasovima koje je dobio ističući da će evropska, građanska i multietnička Crna Gora uvek biti njegov izbor i cilj.

Ono što je obeležilo ovo obraćanje jeste neprijatan događaj, kada su njegove pristalice izviždale novinarku TV Vijesti, Danijelu Lasicu, koja je odlazećem predsedniku više puta pokušala da postavi pitanje, ali bezuspešno.

- Gospodine Đukanoviću, da li ćete predstojeće parlamentarne izbore dočekati kao predsednik Demokratske partije socijalista..., pokušala je da pita Lasica kada su je prisutni naglo prekinuli i nisu dozvolili da nastavi, skandirajući Milovo ime.

Đukanović se blago obratio svojim pristalicama da dozvole da postavi pitanje, međutim kada je novinarka krenula da priča opet je bila naglo prekinuta.

Tanjug/Strahinja Aćimović
 

Tada su pristalice počele da pevaju stihove crnogorske himne, što je uradila i Đukanovićeva supruga Lidija. Nakon toga, Milo je napustio binu, a novinarka TV Vijesti ostala je bez mogućnosti da postavi svoje pitanje.

- Pohvalno je njegovo prihvatanje poraza i to što je čestitao pobedu suparniku. Međutim, nepoštovanje novinarke definitivno je ostavilo gorak ukus. Trebalo je kao jedan politički lider da odreaguje drugačije, rekli su politikolozi koji su se našli u studiu RTCG nakon Đukanovićevog obraćanja.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike