Mladić pokušao da podmetne požar u Centru za decu i porodicu! Polio prozor, pa ga zapalio!

03.04.2023

11:34

0

Autor: M.M.

Požar su ugasili meštani, a na Centru, koji je u to vreme bio prazan i zatvoren, oštećeni su prozor, roletne i okolna fasada

Mladić pokušao da podmetne požar u Centru za decu i porodicu! Polio prozor, pa ga zapalio!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Brzom akcijom meštana Podturena u Hrvatskoj koji su ugasili vatru, sprečena je veća šteta na zgradi Centra za decu i porodicu koju je sinoć pokušao da zapali 22-godišnji mladić, koji je ubrzo otkriven i uhapšen.

Prema informacijama međimurske policije od ponedeljka, osumnjičeni je nešto posle 22 časa iz za sada nepoznatih razloga zapaljivom tečnošću polio prozor na zgradi Centra, pa ga zapalio, piše Index.hr.

Požar ugasili meštani

Požar su ugasili meštani, a na Centru, koji je u to vreme bio prazan i zatvoren, oštećeni su prozor, roletne i okolna fasada.

Brzo su reagovali i policajci iz postaje Mursko Središće koji su otkrili i uhapsili 22-godišnjaka i doveli ga na kriminalističko istraživanje, zbog sumnje na to da je počinio kazneno delo oštećenja tuđe stvari.

Po završetku istrage, 22-godišnjak sa područja opštine Podturen, na graničnom području sa Slovenijom i Mađarskom, predat je pritvorskom nadzorniku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike