Dajković: Protiv Andrije Mandića se vodi specijalni rat

15.03.2023

19:00

0

Ne želim da verujem da će bilo koji anti-DPS glasač pre dati podršku odavno kriminalizovanom Đukanoviću u odnosu na Andriju Mandića, između ostalog je rekao Dajković

Dajković: Protiv Andrije Mandića se vodi specijalni rat
Copyright Youtube/Vladislav Dajkovic

Lider neparlamentarne Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković kaže da uoči predsedničkih izbora ne čude tenzije, neizvesnost, pa i panika u redovima oko kandidata DPS Mila Đukanovića, dok se, dodaje, protiv kandidata DF Andrije Mandića vodi specijalni rat u kom se baze za napad nalaze u različitim centrima moći - kako domaćim, tako i stranim. 

"Besprizorne izmišljotine, laži, poistovećivanje sa DPS-om, pa i samim Đukanovićem - spinovi su koji imaju samo jedan cilj: oslabiti Mandića, a preko njega i celi srpski narod u Crnoj Gori. Ipak, kao najveći spin i podmetačina se javlja neutemeljen i netačan narativ da treba glasati drugog predsedničkog kandidata, jer, zaboga, za Mandića u drugom krugu neće glasati birači Evrope sad i Demokrata. 

Istakao je da će narod znati za koga da glasa.

"Ne želim da verujem da će bilo koji anti-DPS glasač pre dati podršku odavno kriminalizovanom Đukanoviću u odnosu na Andriju Mandića, za koga se ne vezuje nijedna afera, pronevera novca, krađa, ubistvo, niti suza bilo čije majke", kazao je Dajković, preneo je portal podgoričkog Dana.

Dajković kaže da ako glasači pomenutih partija odluče da ipak ne podrže Mandića u borbi protiv Đukanovića, onda je  jasno da nije problem u Mandiću, nego u njima. 

"Najzad, sve vreme trajanja kampanje ističem da je pobeda Andrije Mandića na predsedničkim izborima veća i od samog Andrije Mandića. To bi bila pobeda pravde nad nepravdom, pobeda poštenih ljudi nad kriminalcima i, zašto ne reći, pobeda dobra nad zlom koje je zadesilo naš narod proteklih tri decenije", poručio je Dajković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike