Jeziva nesreća kod Mostara: Automobilom se zakucao u policijski auto i poginuo, trojica povređena

25.02.2023

09:21

0

U policijskom vozilu su se nalazila tri policajaca, koji su iz smera Mostara krenuli da obave uviđaj nakon saobraćajne nesreće koja se ranije dogodila u blizini

Jeziva nesreća kod Mostara: Automobilom se zakucao u policijski auto i poginuo, trojica povređena
Ilustracija - Copyright Pixabay

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u udesu koji se dogodio jutros oko sedam časova u mestu Čula, na putu Mostar-Ćitluk.

Ova informacija je za Avaz potvrđena i iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona iz kojeg im je rečeno da su u nesreći učestvovali službeno policijsko vozilo i automobil Alfa Romeo.

U policijskom vozilu su se nalazila tri policajaca, koji su iz smera Mostara krenuli da obave uviđaj nakon saobraćajne nesreće koja se ranije dogodila u blizini.

U jednom trenutku na njih je naletelo vozilo Alfa Romeo koje je išlo iz suprotnog smera i koje je, prema prvim informacijama, prešlo u suprotnu traku, usled čega je došlo do direktnog sudara.

Na lice mesta odmah su upućene ekipe Hitne pomoći i vatrogasci, a do njihovog dolaska vozač automobila Alfa Romeo je davao znakove živote.

Međutim, kako je nezvanično rečeno, on je usled teških povreda podlegao sat i po od nesreće.

U ovom trenutku nije poznat ni stepen povreda trojice policajaca koje su ekipe Hitne pomoći odvezle do CUM-a SKB Mostar.

Na licu mesta se obavlja uviđaj u prisustvu dežurne kantonalne tužiteljke, nakon čega će biti poznato više informacija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Avaz

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike