Crnogorac (46) uhapšen po poternici Interpola: "Pao" zbog krijumčarenja opojnih droga

30.01.2023

17:59

0

Autor: Lj. S.

Dolaskom na adresu 46-godišnjaka policiji ga je uhapsila i odvela u službene prostorije

Crnogorac (46) uhapšen po poternici Interpola: "Pao" zbog krijumčarenja opojnih droga
Ilustracija - Copyright Profimedia

Državljanin Crne Gore (46) uhapšen je u centru Zagreba po poternici Interpola Argentine.

Javnost je naknadno saznala da je policija uhapsika Draška Vukovića (46), zvanog Ken, poznatog i po tome što je bio bliski saradnik Darka Šarića.

- U subotu, 28. januara 2023. godine u prepodnevnim satima su policijski službenici Odjeljenja za potrage, Sektora kriminalističke policije Policijske uprave zagrebačke, na području centra Zagreba u iznajmljenom stanu pronašli i uhapsili državljanina Crne Gore starosti 46 godina - navodi se u saopštenju zagrebačke policije.

U saopštenju se dodaje da su policijski službenici ciljanim prikupljanjem informacija došli do saznanja da se u iznajmljenom stanu u centru Zagreba nalazi strani državljanin za kojim je raspisana međunarodna poternica Interpola Argentine zbog krivičnog dela "pokušaj krijumčarenja opojnih droga".

- Dolaskom na adresu 46-godišnjaka su uhapsili i odveli u službene prostorije te je istog dana, 28. januara 2023. godine, odveden na Županijski sud u Zagrebu radi pokretanja ekstradicionog postupka - navodi se u saopštenju zagrebačke policije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vijesti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike