Detalji napada na oca i sina na Božić: Domaćinu nanete teške telesne povrede!

11.01.2023

15:21

0

Motiv ovog napada nije saopšten kao ni da li se napadači i žrtve poznaju

Detalji napada na oca i sina na Božić: Domaćinu nanete teške telesne povrede!
Ilustracija - Copyright YouTube/RTRS

Braća Dejan D. i Vedran D. osumnjičeni da su upali u kuću u Potkozarju i povredili domaćina i njegovog sina, a sekirom polupali nameštaj i vrata u kući.

Sve se desilo na pravoslavni Božić u večernjim časovima i prvo su napali domaćina u kući kojeg su teško povredili, a zatim su napali i njegovog sina kojem su naneli lakše povrede. Braća su kako je pojasnio izvor polupala i nameštaj i stolariju u kući.

Motiv ovog napada nije saopšten kao ni da li se napadači i žrtve poznaju, prenosi Srpskainfo.

Teško povređenom domaćinu je lekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, dok je njegov sin lakše povređen.

Profimedia
 

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, osumnjičenih saopšteno je da im je ovaj slučaj prijavljen 7. januara u 22.20.

- Prijavljeno je da su dva nepoznata muškarca ušla u kuću na području Banjaluke i sekirom oštetili vrata i nameštaj u kući. Potom su fizički napali oštećenog i njegovog sina nanevši im telesne povrede - navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaje se da je policija efikasnim radom identifikovala počinioce ovog napada i obavila nad njima kriminalističku obradu.

- Zbog napada su privedeni D.D. i V.D. kojima se na teret stavlja da su počinila krivična dela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, telesna povreda i teška telesna povreda - rekli su u policiji, prenosi Glas Srpske.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Srpska info

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike