Porodični ručak se pretvorio u pakao: Žena (34) brutalno izvređala supruga i svekrvu, pa počela da udara - uhapšena sa 3 promila u krvi

02.01.2023

11:15

0

Autor: 24sedam

Suprug je ispričao kako je sve eskaliralo kada je 34-godišnjakinja popila sav alkohol pa je otišla do prodavnice po još

Porodični ručak se pretvorio u pakao: Žena (34) brutalno izvređala supruga i svekrvu, pa počela da udara - uhapšena sa 3 promila u krvi
Ilustracija - Copyright Ilustracija / Profimedia

Nakon što je u pijanom stanju u oktorbu isterala supruga i svekrvu iz kuće i izazvala seriju incidenata, žena (34) sa šireg područja Zagreba pravosnažno je osuđena na 1.008 evra kazne.

Tada je 34-godišnja žena sa 3,08 odsto alkohola u krvi izvršila porodično nasilje, navodi se u presudi.

Naime, sve je počelo u porodičnoj kući supružnika za vreme porodičnog ručka, prenosi Danica.hr.

- Tokom svađe, šetajući po kući, udarala je nogom po spavaćoj sobi i ulaznim vratima, psovala muža i vređala rečima: "Je*em ti mater, idi svojoj majci ku*vi". Nakon što je otišao do kuće u kojoj živi njegova majka, u istom dvorištu, ona je krenula za njim i snažno rukama i nogama udarala u zaključana ulazna vrata.

Pritom je vređala svekrvu pogrdnim rečima: "J**o ti bog mater, dvolična k***o".

To je kod supruga i svekrve izazvalo strah, uznemirenost i povredu dostojanstva, a Mateja je već osuđivana u januaru zbog nasilja u porodici u pijanom stanju, navodi se u presudi prekršajnog suda.

Žena je priznala prekršaj, govoreći kako je toga dana kuvala i spremala u kući te uz to konzumirala crno vino, a nakon što se napila, krenula se verbalno prepirati sa suprugom.

- Bila sam pijana i govorila sam suprugu i svekrvi ono što ne mislim. Žao mi je što sam se dovela u ovakvu situaciju zbog svih članova porodice jer smo inače u dobrim odnosima. Svesna sam svega, već ranije sam zbog iste stvari bila i u zatvoru, ali obećavam da se više nikad neće ponoviti', branila se 34-godišnjakinja.

Suprug je ispričao kako je sve eskaliralo kada je 34-godišnjakinja popila sav alkohol pa je otišla do prodavnice po još.

- Kad je došla s novom bocom, uzeo sam flašu, pa se počela agresivno ponašati. Nakon svega, moja majka je odlučila pozvati policiju, ispričao je.

Sud je saslušao i svekrvu koja je kazala kao je sa svojom snajom inače u dobrim odnosima, osim u trenucima kada je pod uticajem alkohola pa postane agresivna.

- No, moram reći da unazad nekoliko meseci radi i ide svaki dan na posao, a dok je ona na poslu ja čuvam njihovo dete, dodala je svekrva, zbog čega je sud na kraju 34-godišnjakinji odredio kaznu od 1.008 eura kazne, kao i 13,26 eura sudskih troškova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike