Najavljen dan žalosti u Prijedoru zbog smrti sugrađana u padu aviona: Njihovu tragičnu sudbinu će grad pamtiti

31.12.2022

23:30

0

Autor: 24sedam

Ovo je velika tragedija koja je pogodila naš grad koji je zauvek ostao bez svog sugrađanina zaljubljenika u nebeske visine i neustrašivog sportiste, rekao je Slobodan Javor

Najavljen dan žalosti u Prijedoru zbog smrti sugrađana u padu aviona: Njihovu tragičnu sudbinu će grad pamtiti
Ljubiša Aramanda - Copyright Printscreen/Facebook/Ljubisa Aramanda

U poslednjem danu 2022. godine na području Prijedora dogodila se velika tragedija kada su usled pada aviona poginuli pilot Ljubiša Aramanda i njegova ćerka Andrea(21).

Gradonačelnik Prijedora, Slobodan Javor, odmah je nakon što je stigla vest o tragičnom padu aviona, u kojem su živote izgubili Ljubiša Aramanda i njegova kćerka Andrea, sa saradnicima izašao na mesto nesreće, a potom se uputio do njihove porodične kuće gdje je porodici Aramanda izjavio saučešće.

- Ovo je velika tragedija koja je pogodila naš grad koji je zauvek ostao bez svog sugrađanina zaljubljenika u nebeske visine i neustrašivog sportiste, pilota i instruktora letenja, planinara i čoveka kojeg su krasile najvrijednije ljudske osobine. Tragedija je prekinula mladalačke snove njegove ćerke Andree i njihova tragična sudbina u vreme pripreme novogodišnjih proslava je nešto što će ovaj grad dugo pamtiti - izjavio je gradonačelnik Prijedora.

On je najavio da će, kada budu završene sve istražne radnje i utvrđivanje okolnosti koje su dovele do pogibije Ljubiše i Andree Aramande i kada bude poznat dan njihove sahrane, taj dan proglasiti danom žalosti u Prijedoru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike