Horor u Brčkom: Silovao pastorku dok mu je žena bila u porodilištu! Pre toga brutalno zlostavljao obe

04.12.2022

06:56

0

Autor: J. S. J.

Zbog prisiljavanja na polni odnos i vršenja nasilja nad detetom i vanbračnom suprugom, M.A. je pravosnažno osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 7,5 godina zatvora

Horor u Brčkom: Silovao pastorku dok mu je žena bila u porodilištu! Pre toga brutalno zlostavljao obe
Ilustracija - Copyright Foto: Profimedia

Tužilaštvo Brčko distrikta BiH dokazalo je optužbe protiv M. A. (32) da je pre četiri godine u Brčkom, u kući u kojoj je živeo s njom i njenom majkom, silovao maloletnu pastorku.

To je saopšteno je iz Tužilaštva Brčko distrikta BiH.  

Zbog prisiljavanja na polni odnos i vršenja nasilja nad njom i vanbračnom suprugom, M.A. je pred pravosuđem distrikta Brčko pravosnažno osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od sedam i po godina.

U više navrata tukao suprugu i devojčicu

- Tužilaštvo Distrikta procesuiralo je M.A, jer je tokom 2017. i 2018. godine, nakon što je njegova supruga nakon porođaja ostala u bolnici, prisilio njenu 14-godišnju kćerku iz prethodnog braka na polni odnos.

I nakon toga je više puta prisiljavao oštećenu na polni odnos preteći da će je pretući i ubiti, uz upozorenje da to ne sme nikom reći. Takođe, Tužilaštvo je optužilo M.A. da je pred maloletnim sinom, rođenim 2017. godine, u više navrata vršio nasilje nad silovanom pastorkom i suprugom, udarajući ih tvrdim predmetima po telu i glavi nanoseći im povrede.

Maloletna žrtva silovanja i porodičnog nasilja slučaj je prijavila nastavnicima u školi i policiji -navodi se u optužnici, a prenosi "Avaz.ba."

Postupajući po prijavi Tužilaštvo je, u saradnji s Policijom distrikta Brčko, sprovelo istragu, nakon čega je prošle godine protiv M.A. podiglo optužnicu pred Osnovnim sudom, optuživši ga za krivična dela silovanje i nasilje u porodici.

U potpunosti dokazani navodi iz optužbe

Pošto je Tužilaštvo u celosti dokazalo optužbe pred sudom M. A. je sredinom ove godine prvostepenom presudom osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od sedam godina i šest meseci. Prethodno mu je za silovanje utvrđena kazna zatvora od sedam godina, dok mu je za nasilje u porodici utvrđena pojedinačna zatvorska kazna od jedne godine.

U nastavku postupka, Apelacioni sud distrikta Brčko nedavno je odbio žalbu odbrane optuženog, potvrdivši prvostepenu presudu kojom je tako pravosnažno osuđen na sedam i po godina zatvora.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike