Pijan udario u kravu: Posle sudara sa "golfom" životinja nestala

01.12.2022

08:43

0

Pijan udario u kravu: Posle sudara sa "golfom" životinja nestala
Ilustracija - Copyright Profimedia

Dragan E. iz Mrkonjić Grada je u mestu Surjan u toj opštini, upravljajući "golfom", udario kravu koja se nalazila na kolovozu, a tom prilikom je povređen suvozač G. Č.

Krava nije pronađena na licu mesta, ali su ostali tragovi životinje koji ukazuju da je učestvovala u ovoj neobičnoj saobraćajnoj nezgodi, pišu "Nezavisne novine".

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su saopštili da se juče oko 17.50 dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je D. E. iz Mrkonjić Grada, upravljajući "golfom", udario u domaću životinju - kravu, koja se nalazila na kolovozu.

- U ovoj saobraćajnoj nezgodi fizičke povrede je zadobio suvozač G. Č. iz Mrkonjić Grada kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je prevezen u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Vozač D. E. je upravljao vozilom pre sticanja prava na upravljanje vozilom, vozilo nije registrovano, a izvršeno je alkotestiranje vozača, kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0,75 g/kg. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Mrkonjić Grada - navedeno je u saopštenju.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike