Da li će ponovo izazvati haos kao u Rusiji 2018? Kolinda Grabar Kitarović preti da ukrade šou fudbalerima na Svetskom prvenstvu (FOTO)

30.11.2022

10:21

0

Autor: M.M.

Pre četiri godine u Rusiji, mediji su revnosno pratili svaki korak tadašnje aktuelne predsednice države, a čini se da i na ovogodišnjem prvenstvu u Kataru ne planira da promeni ponašanje

Da li će ponovo izazvati haos kao u Rusiji 2018? Kolinda Grabar Kitarović preti da ukrade šou fudbalerima na Svetskom prvenstvu (FOTO)
Kolinda Grabar Kitarović u Kataru - Copyright Foto: Profimedia

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović preti da ponovo ukrade slavu reprezentaciji Hrvatske na Svetkom prvenstvu u fudbalu.

Pre četiri godine u Rusiji, mediji su revnosno pratili svaki korak tadašnje aktuelne predsednice države, a čini se da i na ovogodišnjem prvenstvu u Kataru ne planira da prestaje da bodri hrvatske fudbalere.

 

 

Naime, ona je trenutno u Kataru gde prati svaku utakmicu hrvatske reprezentacije, ali i propratne događaje, a sve više se pojavljuju njene fotografije po društvenim mrežama.

Na mrežama se objave nižu,a posebno na Tviteru koji vrvi od sarkastičnih komentara, ali i podseća na prošlo prvenstvo u Rusiji.

U jednoj od objava Kolinda je predstavljena u narodnoj nošnji, a  "kockasta" odevna kombinacija koju je ponela neka vatrena hrvatska navijačica asocirala je jednog korisnika na bivšu predsednicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pipi (@bolimepipi)

Mnogi su se ovom prilikom prisetili ponašanja Kolinde Grabar-Kitarović na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji kada je ceo svet gledao u predsednicu Hrvatske.

Podsetimo, poslednjeg dana prošlog Svetskog prvenstva ona je više puta ljubila i grlila francuskog predsednika Emanuela Makrona, i  te su se mnogi pitali da li je ovakvo ponašanje prikladno.

Foto: Twitter/@ibrahim Haskoloğlu
 

Njene slike kako bodri fudbalere svoje zemlje koji su osvojili srebro posle finala obišle su planetu.

Tokom ceremonije podele medalja u Moskvi je padala kiša, ali je to nije sprečilo da uz suze proslavi.

Foto: Twitter/@ibrahim Haskoloğlu
 

Čini se da je i ove godine bivša predsednica spremna da pruži podršku hrvatskom timu, a ostaje pitanje da li će ponovo izazvati pažnju svetskih medija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike