Pregazio policajca (20), pa pobegao sa lica mesta! Nesrećnom saobraćajcu se bore za život

30.11.2022

09:51

0

Autor: J. S. J.

Splitska policija je saopštila da intenzivno traga za muškarcem koji je u samom centru grada automobilom teško povredio policajca

Pregazio policajca (20), pa pobegao sa lica mesta! Nesrećnom saobraćajcu se bore za život
pexels-stan-191842 - Copyright Pexels

Sinoć, posle ponoći u Zagrebu se dogodio incident.

Teško je povređen policajac (20) tokom obavljanja nadzora i kontrole saobraćaja. Naime,on je izdao naredbu za zaustavljanje automobila, ali zasad nepoznati vozač se oglušio o to i bez usporavanja ili zaustavljanja je nastavio da vozi i automobilom je udario policajca, a potom pobegao.

Splitska policija je saopštila da intenzivno traga za muškarcem koji je u samom centru grada automobilom teško povredio policajca. Mladom policajcu je lekarska pomoć pružena u bolnici, gde je utvrđeno da je zadobio teške i po život opasne povrede, zbog čega je zadržan u bolnici na daljnjem lečenju.

Policija je jutros objavila i fotografije automobila koji se traži.

-U odnosu na događaj u Splitu u kojem je nepoznati vozač automobilom teško povredio 20-godišnjeg policijskog službenika, prema do sada utvrđenim činjenicama postoji sumnja da je u događaju učestvovao vozač koji je upravljao crnim "golfom", stoji u saoppštenju tamošnje policije. 

Zamoljeni su građani koji imaju podatke o vozilu, odnosno informacije o identitetu vozača koji je upravljao vozilom da odmah kontaktiraju policiju na broj 192 ili lično dođu u najbližu policijsku stanicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike