Žena divljala po Zagrebu: Čupala retrovizore i kidala brisače, oštećeno 8 automobila

19.10.2022

21:12

0

Šteta se procenjuje na oko 1.500 evra

Žena divljala po Zagrebu: Čupala retrovizore i kidala brisače, oštećeno 8 automobila
profimedia-0192142848 - Copyright Profimedia

Policija je u Zagrebu privela mladu ženu koja je na parkingu oštetila osam automobila.

Zagrebačka policija sprovela je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila osam kaznenih dela "oštećenja tuđe stvari" na štetu više osoba i jednog trgovačkog društva.

Divljala po parkingu

Osumnjičena je 18. novembra u noćnim satima u Zagrebu, na raskrsnici Labinske i Falerovog šetališta, prišla automobilu marke Pežo 407 zagrebačkih registarskih tablica, na kojem je fizički oštetila retrovizor na suvozačevim vratima. Tada je prišla automobilu marke Fiat 500 zagrebačkih registarskih tablica, kojem je oštetila oba prednja brisača, a potom je prišla automobilu marke Pežo 206 i Opel Astri zagrebačkih registarskih oznaka, na kojima je oštetila zadnji brisač te nastavila s oštećenjima, pojasnila je policija.

Pohod po parkingu devojka je nastavila kod Dačie Sandero zagrebačkih registarskih oznaka, na kojem je udarajući rukama i nogama oštetila suvozačeva vrata tako da su nastala udubljenja lima.

Unsplash
 

Tu nije bio kraj njenom histeričnom ponašanju. Prišla je i vozilima zagrebačkih  i varaždinskih registarskih oznaka  oštetila retrovizor na suvozačevim vratima. Na Opel Vectri riječkih registarskih oznaka oštetila je oba prednja brisača te retrovizor na suvozačevim vratima nakon čega je delom brisača udarala po vozilu, te su nastala udubljenja lima i ogrebotine laka.

Šteta oko 1.500 evra

Nakon što je oštetila više vozila, osumnjičena se počela da se udaljava sa mesta događaja. Međutim, uočili su je policijski službenici koji su je priveli na kriminalističko istraživanje.

Sveukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 12.800 kuna (oko 1.500 evra).

Po završenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je u zakonskom roku predata pritvorskom nadzorniku, a poseban izveštaj dostavljen je nadležnom državnom tužilaštvu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dnevni avaz

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike