Uhapšen mladić (23) zbog polnog zlostavljanja deteta mlađeg od 15 godina: Tokom istrage utvrđeno da je tukao i vređao i svoja dva deteta

18.10.2022

17:25

0

Pulsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv 23-godišnjeg mladića zbog ukupno sedam (ne)dela na štetu dece

Uhapšen mladić (23) zbog polnog zlostavljanja deteta mlađeg od 15 godina: Tokom istrage utvrđeno da je tukao i vređao i svoja dva deteta
nasilje - Copyright Pixabay

Nakon sprovedene istrage, pulsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv 23-godišnjeg mladića zbog ukupno sedam (ne)dela na štetu dece.

Pulsko Opštinsko državno tužilaštvo ga tereti da je počinio pet krivičnih dela polnog zlostavljanja i iskorišćavanja deteta tačnije polne zloupotrebe deteta mlađeg od 15 godina, ali i dva krivična dela povrede detetovih prava.

Tužilaštvo je otkrilo da je razvratni 23-godišnjak na području Istarske županije počinio prvo krivično delo na štetu deteta mlađeg od 15 godina, a potom i da je fizičkim udarcima te vređanjem svoje dvoje dece počinio i drugo krivično delo.

- Opštinski sud u Puli prihvatio je predlog državnog tužilaštva i protiv 23-godišnjeg okrivljenika produžio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog dela (članak 123. stavka 1. tačka 3. Zakona o kaznenom postupku) - saopštili su iz pulskog tužilaštva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutarnji list

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike