Petorici muškaraca koji su pretukli policajca određen pritvor: Presreli ga i udarali palicama

18.10.2022

15:49

0

Terete ih za oštećenje i oduzimanje tuđih stvari i telesne povrede

Petorici muškaraca koji su pretukli policajca određen pritvor: Presreli ga i udarali palicama
policija BiH, ilustracija - Copyright Profimedia

Osnovni sud u Zvorniku odredio je jednomesečni pritvor za Sretena J. iz Bratunca, te Dejana I., Bojana C., Marka S. i Nemanju S. iz Srebrenice, koji su osumnjičeni su da su presreli i palicama pretukli policajca M.J. u Bratuncu, potvrđeno je za "Nezavisne".

Naime, u prijavi je navedeno da je u napadu učestvovalo deset osoba, ali je istraga utvrdila da je u pitanju njih pet, te su ih službenici Policijske uprave Zvornik sproveli Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima te je za njih zatražen pritvor.

Terete ih za oštećenje i oduzimanje tuđih stvari i telesne povrede.

Policijskoj stanici Bratunac je u nedelju oko 3.10 časova prijavljeno da su policijskog službenika M.J. van dužnosti u Bjelovcu kod Bratunca dok je upravljao vozilom presrela dva automobila i da je iz istih izašlo deset nepoznatih osoba koje su ga fizički napale i udarale palicama.

- Nakon utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog događaja, utvrđeno je da je u napadu na M.J. učestvovalo gore navedenih pet lica koja su lišena slobode u nedelju po nalogu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, regionalna kancelarija Srebrenica", navode iz PU Zvornik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Nezavisne

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike